Hoe werkt het?

Je kunt mij beschouwen als jouw creative director: het hele proces kun je bij mij neerleggen, van ontwerp tot aflevering.

Adviesgesprek

Wat heb jij zelf voor ogen? Wat past er in jouw huis, maar ook: wat past er bij jouw huis? Welke stijl, welke houtsoort en welke afwerking? Hier komen wij samen uit, door een bezoek op locatie, via beeldbellen of gewoon via de mail of app; wat jou het beste uitkomt.

Ontwerp

Op basis van jouw wensen en mijn ideeën zal ik aan de slag gaan met het ontwerp. Met behulp van samples en schetsen zal ik een duidelijk beeld geven van het design dat ik voor jouw inrichting voor ogen heb. Massief hout speelt vaak de hoofdrol in mijn ontwerpen, maar er is veel mogelijk, ook met andere materialen zoals natuursteen of staal.
Wanneer wij volledig op één lijn zitten start de realisatie.

Realisatie

Tijdens deze fase krijgt het project vorm, van grof tot detail. Ieder stuk hout is uniek en heeft specifieke kenmerken. Voor elk meubel worden de materialen individueel uitgezocht. Het uiteindelijke design wordt vaak mede vormgegeven door de noesten en nerven. In grote lijnen begint mijn werk met vlakken, schaven en zagen. Als de tekening zichtbaar wordt bepaal ik de juiste samenstelling en verbinding, om het meubel vervolgens te lijmen, schuren en af te werken. Ieder meubel krijgt 100% persoonlijke aandacht, net zo lang totdat het perfect is. Wil jij tijdens dit proces op de hoogte blijven, dan betrek ik jou daar natuurlijk graag bij.

Aflevering

Het meubelstuk kan opgehaald worden in mijn werkplaats, of ik bezorg het tot op de plek waar het uiteindelijk komt te staan. Eventueel help ik jou ook met de montage. Alles in goed overleg.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share