OVER MIJ

Na 15 jaar “uitvoeren, mars” bij het Korps Mariniers heeft het verlangen om mijn creativiteit te uiten de overhand genomen. Creativiteit is de belangrijkste reden dat ik meubelmaker wilde worden. In 2013 ben ik gestart met het maken van eenvoudige meubels. Mijn eerste woning was niet erg ruim en daardoor groeide de behoefte aan orde en netheid. Om alle spullen een plek te kunnen geven had ik meubels nodig, maar ik kon niet precies vinden wat ik zocht. De mouwen werden opgestroopt en mijn creativiteit kreeg de vrije loop. Maatwerk bleek de oplossing te zijn. Wat begon als een uitdaging en een uitlaatklep, is uiteindelijk mijn beroep geworden. Nu kan ik elke dag met plezier aan de slag als meubelmaker om mijn klanten blij te maken met unieke meubels.

Er is een passie ontstaan voor houtbewerking, interieur en design. Als meubelmaker werk ik het liefst met natuurlijke materialen en combineer ik organische en geometrische vormen.
Als ik bij een houthandel ben, ga ik op zoek naar de mooiste exemplaren en de echt bijzondere houtsoorten om zo unieke meubelstukken op maat te creëren.

Een meubel op maat gaat naar mijn mening verder dan alleen een meubel met de juiste afmetingen. Materiaalgebruik, stijl en afwerking zijn minstens zo belangrijk. Pas als je daar de juiste balans tussen vindt, kun je echt spreken van maatwerk.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share