OVER MIJ

Na 15 jaar “uitvoeren, mars” bij het Korps Mariniers heeft het verlangen om mijn creativiteit te uiten de overhand genomen. In 2013 ben ik gestart met het maken van eenvoudige meubels. Mijn eerste woning was niet erg ruim en daardoor groeide de behoefte aan orde en netheid. Om alle spullen een plek te kunnen geven had ik meubels nodig, maar ik kon niet precies vinden wat ik zocht. De mouwen werden opgestroopt en mijn creativiteit kreeg de vrije loop. Maatwerk bleek de oplossing te zijn. Wat begon als een uitdaging en een uitlaatklep, is uiteindelijk mijn beroep geworden.

Er is een passie ontstaan voor houtbewerking, interieur en design. Het liefst werk ik met natuurlijke materialen en combineer ik organische en geometrische vormen.
Bij de houthandel ga ik op zoek naar de mooiste exemplaren en de echt bijzondere houtsoorten om zo unieke meubelstukken op maat te creëren.

Een meubel op maat gaat naar mijn mening verder dan alleen een meubel met de juiste afmetingen. Materiaalgebruik, stijl en afwerking zijn minstens zo belangrijk. Pas als je daar de juiste balans tussen vindt, kun je echt spreken van maatwerk.